top of page
Kommen

projecten

Het werk van Studioo Roos bestaat uit het ontwikkelen van concepten.

Grafische en Interieur ontwerp vormen de basis van de gehele beleving. 

Bekijk hier de recente projecten van Studioo Roos. Waarbij de verschillende aspecten, concept, grafisch- en interieur ontwerp naar voren komen. Niet alles is online beschikbaar, wil je meer werk zien laat het ons weten! 

IMG_0579.jpeg

Crowe Peak Rotterdam | concept & ontwerp

Er is een nieuwe manier van werken ontstaan en er is veel vraag naar verandering van het kantoorgebied. We werken meer thuis en gaan speciaal naar kantoor toe om te overleggen, samen te werken maar voornamelijk om je collega's te ontmoeten. 

Wij hebben de begane grond van Crowe peak veranderd in een samenhang van relaxen en werken aan de hand van een Deense moderne stijl. 

In opdracht van Leidmotiv Rotterdam Design & Build

teammeeting.jpg

Gemeente Lansingerland | concept & Ontwerp

Covid-19 brengt veel veranderingen met zich mee, ook binnen de huidige werkomstandigheden. In samenwerking van een zwerm, Ty-Work zijn wij bezig met het Oriënteren en onderzoeken van de huidige werkprocessen en de werkomgeving. Doormiddel van het testen met proeftuinen, creatieve sessies, interviews, enquêtes wordt er een nieuw werkconcept ontwikkeld. Als ontwerper speelt Studioo Roos hier een creatieve rol in. 

In opdracht van Ty-Work, Odette de Koning en Joost Vuijk

12211_fullimage_cbr-hoofdkantoor-4465.jpeg

CBR Nederland concept & ontwerp

Project is nog in ontwerpfase 

DNC-Summer-2022-078.jpg

Dijk Natural collections | ontwerp & styling

Dijk Natural Collections een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratie artikelen en woonaccessoires.

Als ontwerper en stylist voor deze organisatie gaan wij twee keer per jaar de verbouwing aan van de showroom(500m2), ontwerpen en richten we conceptwinkels in Europa en zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om de producten zo sterk mogelijk te presenteren. 

Ontwerp in samenwerking met Dijk Natural Collections

DSC_8230.jpg

Enforce rotterdam | concept, grafische & ontwerp

“Enforce is een high-end sport experience en helpt je stap voor stap het leven te creëren wat je graag zou willen. Hierbij is gekeken Jezelf elke dag overtreffen en keihard werken aan dat waar je naartoe wilt. ‘Ervaar het #enforceeffect en own your life, business, body and mind!’”

0128_CCX_presentatie_final_converted (gesleept).jpg

Cross Comix | grafische ontwerp

Uit de vraag van Cross Comix om om te schakelen naar een professionele afbakening van het vakgebied van beeldmakers. Het nieuwe logo visualiseert het gevoel van verbondenheid, connected/united zijn in en sluit hiermee aan op de doelstelling van de organisatie een essentiële rol te spelen bij het creëren van een podium voor beeldmakers. De herhaling van de lijnen in het logo representeert het belichten van het vakgebied en het intensiveren maar ook uitbreiden van het bestaande netwerk. 

In samenwerking met Loes Sikkens Visuele Communicatie

WEPLANTS EDIT LR-94_edited.jpg

WE-Plants | concept & Grafische ontwerp

Een familiebedrijf met een passie voor het kweken van de mooiste anthuriums. Met veel zorg en aandacht wordt er gefocust op de hoogste kwaliteit en de sterkste planten. Kweken met passie en liefde voor anthuriums, dat is de beste omschrijving voor de werkwijze van WE-Plants.

 

Wij kregen de vraag om dit te vertalen in verschillende digitale uitingen.

Studio Avers.jpg

overige projecten

Bekijk hier verschillende projecten waar wij aan de slag zijn gegaan met het ontwikkelen van nieuwe visuele identiteiten. Studioo Roos houdt zich ook bezig met online advertenties, presentaties, posters, brochure, websites en social media content etc.

 

niet al het werk is online beschikbaar i.v.m. privacy rechten. 

3137153eefd407bf263301d4dddb7210.jpeg

Meer weten?

‘’Samenwerken geeft mij juist energie en nieuwe inspiratie.’’

Roos gelooft in het bundelen van krachten, laten wij kennis maken en kijken wat wij samen neer kunnen zetten! In ons netwerk zwermt een heleboel creatieve ontwerpers, makers, marketeers, strategen of uitvoeringsbedrijven. Geen probleem, wij kunnen jou overal bij helpen! 

bottom of page