Deze elementen vormen de basis van de gehele beleving.

concept 

graphic 

expierence

 

Afgelopen projecten

Het werk van Studioo Roos bestaat uit het ontwikkelen van concepten. Graphic - experience design vormen de basis van de gehele beleving. 

Bekijk hier de recente projecten van Studioo Roos. Waarbij de verschillende aspecten, concept, graphic en experience naar voren komen. Meer uitleg over deze individuele aspecten , klik hier.

Enforce Rotterdam

We-Plants

dijk natural collectons

MargreeT

van Veen

visuele

uitingen

more soon...

werkwijze

Concept design

Conceptdesign, de letterlijk vertaling van ‘een idee’.

Conceptdesign is de uitwerking van een marketingstrategie naar vorm, inhoud en uitingen. Hoe creëer je als merk een krachtige identiteit en hoe zet je die consequent in? Graphic en experience design zorgen voor een herkenbaar en inspirerend merkbeeld.

GRAPHIC DESIGN.

Een sterke identiteit zorgt voor herkenning.

Een belangrijk onderdeel is de visuele communicatie van je merk. Het is het vormgeven van je datgene wat je als merk wilt communiceren door middel van tekst en beeld. Concreet vallen onder andere de volgende onderdelen onder graphic design: typografie, illustraties, iconen, kleuren en animaties.

EXPERIENCE DESIGN

Het in leven brengen van de identiteit.

Experience design is niets anders dan het creëren van een beleving. Het is het tot leven brengen van het concept, zowel online als offline, zowel in 2D als 3D. Dit allemaal om een unieke, totale merkbeleving te creëren. 

 
 

Enforce rotterdam

"Enforce is een high-end sport experience en helpt je stap voor stap het leven te creëren wat je graag zou willen. Hierbij is gekeken Jezelf elke dag overtreffen en keihard werken aan dat waar je naartoe wilt. '' Ervaar het #enforceeffect en own your life, business, body and mind!"

 

Concept: Rosanne Weerheim

Vormgeving: Rosanne Weerheim

Fotografie: Nadia Bozic

Drukwerk: Viveprint

 

 

WE-Plants

Een familiebedrijf met een passie voor het kweken van de mooiste anthuriums. Met veel zorg en aandacht wordt er gefocust op de hoogste kwaliteit en de sterkste planten. Kweken met passie en liefde voor anthuriums, dat is de beste omschrijving voor de werkwijze van WE-Plants. Dit wordt vertaal in verschillende digitale uitingen.

Vormgeving: Rosanne Weerheim

Marketing: Annelene Sonneveld

Fotografie: Cher van Pelt

Drukwerk: Jbb Packaging

Styling content: Rosanne Weerheim

 

 

Dijk natural collections

Met meer dan 30 jaar ervaring is Dijk Natural Collections een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Ze signaleren de laatste trends en we reizen de hele wereld over op zoek naar nieuwe inspiratie, bijzondere materialen en vernieuwende producten. Gevestigd in Coevorden met 3000m2 showroom waar 2x per jaar een transformatie plaatsvind.

 

Ontwerp & styling Rosanne Weerheim 

in samenwerking met het styling team van Dijk Natural Collections

 

Margreet van veen

Margreet van Veen. Jarenlang internationaal diverse CEO’s begeleid tijdens het uitvoeren van hun topfunctie. Als businesscoach gaf Margreet trainingen en adviseerde ze diverse CEO’s tijdens belangrijke keuzes die zij moesten maken, en met veel succes. Na meer dan 15 jaar als businesscoach aan de slag te zijn geweest heeft ze besloten haar spirituele gave met de wereld te delen. 

 

Vormgeving: Rosanne Weerheim

Marketing strategie: The Media Club

 

Visuele uitingen

Vannuit het onderzoeken van de basis, wordt er gespeeld met vormen en kleuren om een bijpassende huisstijl te ontwikkelen.

 

Grafische uitingen: Rosanne Weerheim

In opdracht voor:

Studio Avers

Cher van Pelt

Odette de Koning

Thijs Huizer

Anouk Stevers

WE-Plants

TY-Work 

Geïnspireerd, geïnteresseerd of gewoon even kletsen? Mail of bel gerust naar Roos. 

Wat betreft particulier interieur inrichting mail dan naar [email protected]

 Studio: Het Industrie gebouw //  +31 6 21 704 709  // [email protected]

© 2020 design by Studioo Roos